ÖSYM’nin tercih işlemleri sayfası çöktü
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, sorunun farkında olduklarını belirterek, “Bu akşama kadar durumu inceleyeceğiz. Gerekirse tercih süresini uzatabiliriz.” dedi.
ÖSYM’nin tercih sayfasında işlem yapmak isteyen adaylar, büyük hüsrana uğruyor. Bazı adaylar, kimlik numarası ve şifrelerini girdiklerinde hata measjı ile karşılaşıyor. Bazı adayların işlemleri ise yarıda kalıyor. 6 Temmuz’da başlayan tercih başvuru süresi, 15 Temmuz’da sona eriyor.
ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan, Cihan Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, “KPSS tercih işlemlerinde yaşanan sıkıntılarla ilgili Ulaknet’ten kaynaklanan bir sorun olduğunu biliyorum. Kimisi giderildi diyor, kimisi giderilmedi. Ayrıca, bazı bilgisayarlarda da sorun yaşıyoruz. Bunun farkındayız. Akşama kadar durumu izleyeceğiz. Gerekiyorsa süreyi uzatacağız.” diye konuştu.
Sorunların cuma gününden sonra yaşanmaya başladığını belirten Yarımağan, konuyla ilgili bu akşam ya da yarın sabah açıklama yapılacağını aktardı.
Öte yandan Ünal Yarımağan, başta Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun itiraz ettiği soru olmak üzere, hatalı olduğu iddia edilen KPSS sorularıyla ilgili incelemenin devam ettiğini bildirdi.
(CİHAN)
*ÖSYM’nin tercih işlemleri sayfası çöktü
Diğer Benzer Yazılar
etiketler : 2009, 2010, 2011, kpss başvuru şekilleri, kpss ek süre, kpss internetten başvru, kpss tercih için ne yapmalı, kpss tercih nerden yapılır, kpss tercih siresi ne zamana kadar uzadı, kpss tercih sitesi nasıl açılır, kpss tercih sitesi ne zaman açılır, kpss tercih yolları, ösym sitesi ne zaman açılır, ösym sitesi ne zaman düzelir, ösym sitesine giriş, ösym tercih sayfası sorun, tıkanma, yoğunlukBir yorum yazabilir, sitenizden takip edebilir ya da RSS kaynağı ile yeni içerikleri takip edebilirsiniz.









Yorum Yaz!
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.